Fjalë Kyçe

Haxhiu thotë se Kushtetutën duhet ta kthejmë kah e drejta dhe Republikën kah e vërteta

Haxhiu thotë se Kushtetutën duhet ta kthejmë kah e drejta dhe Republikën kah e vërteta

Deputeteja e Lë vizjë s Vetë vendosje, Albulena Haxhiu ka pë rkujtuar aktivstë t Mon Balaj dhe Arben Xheladini të  cilin kishin ndë rruar jetë  gjatë  protestave të  10 shkurtit të  vitit 2007.

Pë rmes, një  postimi në  profilin e saj në  Facebook, Haxhiu ka shkruar se Moni dhe Arbeni as nuk heshtën as nuk bën konsensus. Ata në demonstratën e VETËVENDOSJE!-s lanë shenjën që do të na shërbejë përjetësisht, shkruan Gazeta Alo.

Sipas saj, na takon të  gjithë ve që  ta kthejmë  kushtetutën kah e drejta, dhe Republikën kah e vërteta.

Postimi i saj i plotë :

Moni dhe Arbeni as nuk heshtën as nuk bën konsensus. Ata në demonstratën e VETËVENDOSJE!-s lanë shenjën që do të na shërbejë përjetësisht.

Tash na takon ne të gjithëve që të mos ndalemi deri sa ta kthejmë kushtetutën kah e drejta, Republikën kah e vërteta.

Lavdi për Monin dhe Arbenin

Për fëmijët që do të thërrasin emrat Mon dhe Arben nën shenjën e një populli vetëvendosës./Gazeta Alo/