Fjalë Kyçe

Histori e dhimbshme/ Humbi të dy prindërit, daja birëson dy fëmijët

Histori e dhimbshme/ Humbi të dy prindërit, daja birëson dy fëmijët

Në emisionin “Më thuaj një dëshirë”, sot Aurela rrëfeu historinë e dhimbshme të jetës së saj.

Rreth 5 vite më parë, ajo humbi fillimisht babain dhe më pas nënën. E ngelur jetime daja i birësoi së bashku me të vëllain, duke qenë se familja e babait i nxorri nga shtëpia.

Daja ka rritur Aurelën e vëllain e saj së bashku me tre fëmijët e tij, e pas kësaj Aurela kërkon që ti falenderojë për të gjithë sakrificat që ata kanë bërë. Shumë lot dhe surpriza pafund, për më tepër ndiqni videon: