Fjalë Kyçe

Hoti me një video tregon dështimet e Qeverisë Haradinaj

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti ia ka numëruar dështimet Qeverisë aktuale të udhëhequr nga Ramush Haradinaj.

Përmes një postimi dhe videoje të postuar në Facebook, Hoti ka thënë se gjatë qeverisë aktuale është përgjysmuar trendi i rritjes së të hyrave buxhetore.

Sipas tij, është trefishuar edhe trendi i rritjes së importeve.

Ky është postimi i plotë i Hotit në Facebook:

Gjatë Qeverisë Haradinaj, janë përkeqësuar treguesit ekonomik:

Është përgjysmuar trendi i rritjes të të hyrat buxhetore,

Është rritur me 1/3 trendi i rritjes së shpenzimeve,

Është trefishuar trendi i rritjes së importeve,

Ka mbetur i njëjtë trendi i rritjes së eksporteve,

Është rritur papunësia nga 27% në 30%.

https://www.facebook.com/avdullah.hoti/videos/790173698067834/