Fjalë Kyçe

Hoti: Qytetarët e Kosovës kanë frikë nga dialogu me Serbinë

Hoti: Qytetarët e Kosovës kanë frikë nga dialogu me Serbinë

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, po thotë se qytetarët e Kosovës kanë frikë nga dialogu me Serbinë.

Sipas tij, frika vjen nga mungesa e besimit në lidershipin e Kosovës, në veçanti presidentin dhe ekipin dialogues.

Përmes një postimi në Facebook, Hoti thotë se Kosova në Rambuje ka dialoguar pa frikë, sepse ka pasur besim në lidership.

Ky është postimi i plotë i Hotit në Facebook:

Kosova ka dialoguar në Rambuje dhe Vjenë pa frikë, sepse i ka besuar lidershipit të vetë dhe partnerëve ndërkombëtarë.

Por, sot ekziston frika tek qytetarët nga dialogu. Jo frikë nga partnerët tanë, sepse ata e kanë bërë të qartë se Kosova vendos vetë se çfarë marrëveshje do të nënshkruajë.

Por, frika e qytetarëve vjen nga mungesa e besimit në lidershipin institucional të Kosovës, në veçanti në Presidentin dhe ekipin dialogues.