Fjalë Kyçe

Hoxha Fatmir Latifaj tregon si reagoi mjeku turk kur i tregoi se ishte ushtar i Adem Jasharit

Hoxha Fatmir Latifaj tregon si reagoi mjeku turk kur i tregoi se ishte ushtar i Adem Jasharit

Hoxha i njohur nga Mitrovica, Fatmir Latifaj, para disa ditësh është operuar në zemër.Operacioni i tij është kryer në Turqi.Me këtë rast ai ka folur për reagimin e mjekut turk kur i kishte treguar se kishte qenë ushtar i komandantit legjendar, Adem Jashari.

Hoxha nga Mitrovica tha se mjeku i cili kishte operuar zemrën e tij kishte thënë:“Se 1000 vjet para dhe as 1000 vjet më pas Adem Jashar nuk ka”.