Fjalë Kyçe

Hoxhaj: Zona ekonomike në Ferizaj do të hap dyert për investitorë të huaj

Hoxhaj: Zona ekonomike në Ferizaj do të hap dyert për investitorë të huaj

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxha është takuar me kryetarin e Komunës së Ferizajt, Agim Aliun, ku biseduan për zhvillimin ekonomik në atje.

“Zona ekonomike që do të krijohet shumë shpejt në këtë komunë i hap dyert për investitorë të huaj dhe zhvillim ekonomik”.

“ Po ashtu, Komuna e Ferizajt ka treguar angazhim dhe vullnet për investime në arsim dhe kulturë, dhe shumë shpejt do të pajiset edhe me shtëpi të kulturës”, shkruan Hoxhaj  në rrjetin social Facebook.