Fjalë Kyçe

Gati për puthje në buzë, prapaskenat e nxehta mes Anës dhe Erionit që nuk i kishim parë

Gati për puthje në buzë, prapaskenat e nxehta mes Anës dhe Erionit që nuk i kishim parë

Ndonëse Erioni ishte shumë afër me Mikelën, kohët e fundit duket se janë ftohur.

Në puntatën e ditës së sotme, janë transmetuar pamje që nuk i kishim parë.

Aty duket se sa të afërt ishin Ana dhe Erioni që gati shkëmbenin puthje me njëri-tjetrin.

Madje nuk hezitonin të shkëmbenin dhe fjalë të ëmbla të tipit “Je dritë”, “Ta haj zemrën”.