Fjalë Kyçe

Huawei prezantoi më në fund P30 dhe P30 Pro, katër kamera dhe fokus deri në 50X

Huawei prezantoi më në fund P30 dhe P30 Pro, katër kamera dhe fokus deri në 50X

Richard Yu është drejtori i kompanisë Huawei, që më në fund i prezantoi telefonat P30 dhe P30 Pro, pas shumë lajmeve rreth tyre, si dhe njoftimeve zyrtare nga kompania.

Gjatë një aktiviteti në Paris, u prezantuan pajisjet e ‘frymëzuara nga natyra’ me të cilat thuhet se mundësojnë të realizohen fotografitë më të mira ndonjëherë, transmeton Telegrafi.

Kompania i ka pajisur këto telefona me tri deri në katër kamera, varësisht nga versioni i modelit, që kanë mundësi të marrin dritën e nevojshme për kompletimin e fotografisë. Imazhet duken shumë të mira, pasi janë realizuar me fokus me mundësi deri në 50X, që ka rregulluar gjithçka më mënyrë të përkryer.

Në fillim të prezantimit, jaë shfaqur imazhet e shkrepura me P30 Pro dhe ato nga rivalët si iPhone XS Max dhe Samsung S10 Plus, duke dashur të tregohet superioriteti i dritës që e mbledhë.

Prodhuesi kinez pretendon se këta telefona ‘kompakt’ kanë bateri të fuqishme, duke bërë që ta kalojnë me shpejtësi suksesin e arritur nga Samsung.

Ky prezantim është realizuar nën pretendimet e vazhdueshme – të cilat Huawei i ka hedhur poshtë – se telefonat mund t’i përgjojnë përdoruesit, pasi kanë lidhje me inteligjencën e shtetit kinez.