Fjalë Kyçe

Ia ndaluan shitjen e kurbanëve, protestohet në Pejë

Ia ndaluan shitjen e kurbanëve, protestohet në Pejë

Një grup i fermerëve nga Peja sot janë mbledhur me mëngjes për të protestuar në oborrin e Komunës se Pejës.

Dje atyre iu është pamundësuar shitja e kurbaneve te xhamia, “Hamam Xhamia” në këtë qytet.

Ata ende po presin që dikush prej zyrtarëve nga komunës të dalë dhe t’i takojë.

Fermerët kërkojnë që t’iu lejohet shitja e kurbaneve së paku deri në festën e Kurban Bajramit.