Fjalë Kyçe

Ia vjedhin dy lopë nga stalla dhe ia dëmtojnë veturën e parkuar në garazh

Ia vjedhin dy lopë nga stalla dhe ia dëmtojnë veturën e parkuar në garazh

Një person nga Fusha Kosova ka raportuar në polici se persona të dyshuar e të panjohur nga stalla e tij kanë vjedhur dy lopë.

Përpos, vjedhjes së lopëve të dyshuarit ia kanë dëmtuar edhe automjetin me tabela vendore i cili ishte i parkuar në garazh afër stallës duke ia vjedhur rripat e sigurisë./Gazeta Alo/