Fjalë Kyçe

Ia vodhën këngën por bëjnë këtë veprim Motrat Mustafa

Ia vodhën këngën por bëjnë këtë veprim Motrat Mustafa

Një këngë doli të jetë “mollë” sherri për këngëtaret e njohura.

Më 8 Mars, këngëtarja e muzikës popullore, Shyhrete Behluli lansoi projektin më të ri muzikor, të cilën ia dedikoi nënës së saj.

Por, ideja e kësaj kënge doli të jetë e ngjashme me atë të Motrave Mustafa, të cilat javë më parë paralajmëruan një projekt të ngjashëm. Madje këto të fundit akuzuan kolegen e tyre për kopjim, përcjellë IO.

Të disponuara dhe elegante, Motrat Mustafa duken nga një koncert muzikor, madje ato në mes kanë futur Mahmut Feratin, bashkëpunëtorin më të ngushtë të Shyhretës.

Kujtojmë që Mahmuti dhe Shyhretja numërojnë bashkëpunime të shumta, po çka se kohëve të fundit s’kemi parë një të tillë nga ana e tyre.