Fjalë Kyçe

IKSHPK me apel për qytetarët: Vaksinoheni, mos e nënvlerësoni virusin, ai vret

IKSHPK me apel për qytetarët: Vaksinoheni, mos e nënvlerësoni virusin, ai vret

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik u ka kërkuar qytetarëve që të vaksinohen kundër COVID-19, raporton Gazeta Express.

Nga ky institut i kanë bërë thirrje qytetarëve që të mos lejojnë rrezikimin e shëndetit për shkak të pakujdesive të disa personave tjerë.

Nga IKSHPK u kanë thënë qytetarëve që të mos ta nënvlerësojnë virusin, pasi ai vret.

Njoftimi i plotë:

TË DASHUR QYTETARË!

ℹ️ VAKSINOHUNI! 🙏🙏🙏

ℹ️ MOS LEJONI RREZIKIMIN E SHËNDETIT TUAJ NGA PAKUJDESIA E DISAVE!

ℹ️ KUDO QË HASNI PERSONA QË NUK JANË VAKSINUAR, I KËSHILLONI TË VAKSINOHEN PËR TË RUAJTUR SHËNDETIN E TYRE DHE TË AFËRMVE TË TYRE!

ℹ️ JU LUTEMI PËR KUJDES TË SHTUAR!

ℹ️ VIRUSI ËSHTË KUDO! VIRUSI VRET!

ℹ️ JU LUTEMI PËRMBAJUNI REKOMANDIMEVE!

ℹ️ VAKSINOHUNI! 🙏

ℹ️ MOS E NËNVLERËSONI VIRUSIN! MASKAT! DISTANCA! HIGJIENA! 🙏

ℹ️ MOSVAKSINIMI PËRKEQËSON SITUATËN EPIDEMIOLOGJIKE, RRITË RASTET E SËMUNDJES, RRITË RASTET E VDEKJES, MBINGARKON INSTITUCIONET SHËNDETËSORE!

ℹ️MOS LEJONI QË NGA PAKUJDESIA E DISAVE, TË PËSOJNË TË TJERËT!

ℹ️ NE PO PUNOJMË PËR JU PA NDËRPRERË, ANDAJ NA NDIHMONI PAK QË TË JU NDIHMOJMË SHUMË!

ℹ️ NE JU TREGUAM QE 18 MUAJ SE MUND TA MBAJMË NËN KONTROLL COVID-19 SË BASHKU!

ℹ️ VAKSINOHUNI! 🙏

ℹ️ MBANI MASKA-SHPËTONI JETË! SË BASHKU KURSEJMË JETË!

ℹ️ ËSHTË NË DORËN E SECILIT TË KONTRIBUOJË NË KËTË SITUATË TË RËNDUAR DHE TË BINDNI SË PAKU NJË PERSON TË VAKSINOHET DHE T’I PËRMBAHET REKOMANDIMEVE TË INSTITUTIT KOMBËTAR!

ℹ️ ANDAJ JU LUTEMI: PËR HIRË TË SHËNDETIT TUAJ- VAKSINOHUNI!