Fjalë Kyçe

Infektologu kosovar: Të analizohet forcimi i masave për parandalimin e koronavirusit

Infektologu kosovar: Të analizohet forcimi i masave për parandalimin e koronavirusit

Infektologu Izet Sadiku, ka folur për gjendjen aktuale të pandemisë COVID-19 në Kosovë.

Sadiku tha se rritja e numrit të rasteve ka qenë gjë e pritur dhe se Kosova duhet të analizojë forcimin e masave për parandalimin e COVID-19.

Ish-zëvendësministri i Shëndetësisë në Kosovë pohon se rritja e rasteve mund të jetë e papërballueshme për sistemin spitalor.

https://www.facebook.com/izet.sadiku/posts/10225436387883530