Fjalë Kyçe

Irenej: Rusia do të ndihmojë ta ruajmë Jerusalemin tonë, Kosovën

Irenej: Rusia do të ndihmojë ta ruajmë Jerusalemin tonë, Kosovën

Kreu i Kishës Ortodokse serbe, patriarku Irinej ka thënë se Kosova “është Jerusalemi ynë serb, vendi ynë i shenjtë dhe amë nga e cila nuk mund të heqim dorë kurrë”, transmeton Koha.net.

Patriarku ka thënë që Rusia, sikur gjithmonë në kushte të vështira, do ta ndihmojë Serbinë për ta ruajtur Kosovën, përcjell radiokim.

“Rusët janë popull i madh dhe i fuqishëm, ne jemi popull i vogël, por për fat barkën tonë gjithmonë e kemi lidhur për anijen ruse”, ka thënë Irinej.