Fjalë Kyçe

Ja pse u takuan Nora dhe Tuna

Ja pse u takuan Nora dhe Tuna

Relacioni mes Tunës dhe Norës gjithmonë ka qenë i komentuar.

Madje, njerëzit shpesh kanë shprehur habinë e tyre për këtë relacion për faktin se si kunatat nuk flasin mes vete. Por, sot ka ndodhur e papritura. Nora dhe Tuna u kapën MAT nga mediat në një takim kur prezent ishte edhe Valdrin Sahiti.

Syri Net nga burime pranë këngëtareve ka mësuar se përse Tuna dhe Nora u takuan sot.

Nora ka qenë inciatore e takimit, duke e ftuar Tunën për pajtim dhe duke i kërkuar asaj bashkëpunim e mbështjetje.

Po ashtu, u theksua se ky veprim i Norës ishte si një shenjë hakmarrje ndaj Robertit, i cili thuhet se ka qenë arsyeja e prishjes së kunatave, sidomos tani që po flitet për një lidhje të tij me një vajzë nga Shqipëria.

Nora edhe në intervsitë te Ermali ka folur për Tunën duke thënë se e ka pëlqyer albumin e saj, duke lënë të kuptohet se ishte e gatshme për pajtim.