Fjalë Kyçe

Ja si duken Motrat Mustafa dhe Remzije Osmani në kanagjegjin e Gresës

Ja si duken Motrat Mustafa dhe Remzije Osmani në kanagjegjin e Gresës

Gresa sot po i jep fund beqarisë.

Në këtë natë madhështore janë të pranishme fytyra të njohura, shumica prej këngëtareve tona, shkruan “Kosovarja”.

Të rregulluara deri në detajin më të vogël të gjitha po duken për mrekulli.

Por, ajo që tërheq vëmendjen është ngjyra e njejtë e fustaneve që kanë veshur Motrat Mustafa dhe Remzije Osmani.

Për më shumë, shihni imazhin ku shfaqen direkt nga kanagjegji.