Fjalë Kyçe

Ja si duket disa vite pas pensionimit spikerja Besa Çeku

Ja si duket disa vite pas pensionimit spikerja Besa Çeku

Ajo është imazhi më i mirë i ekranit, identifikimi i edicioneve të lajmeve, zëri dhe pamja më serioze që e kemi parë për shumë vite në ekran.

Besa Çeku është pensionuar, por kjo nuk e ka mbyllur në shtëpi zonjën e ekranit, e cila është edhe më tej një grua aktive.

Besa, rrugëve të Prishtinës përherë shfaqet me stil dhe bashkohore, sigurisht me gardërobë që i përshtatet mirë moshës dhe profilit të saj, shkruan “Kosovarja”.

Kështu po duket Besa Çeku, disa vite pas daljes në pension dhe largimit nga bota e medias.