Fjalë Kyçe

Kadri Veseli flet për Vjosa Osmanin, ja çfarë thotë për të

Kadri Veseli flet për Vjosa Osmanin, ja çfarë thotë për të

Lideri i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka dhënë një shembull më ndryshe nga liderët e tjerë partiakë dhe kandidatët tjerë për kryesministër.

Ai nuk ka folur fjalë të këqija për asnjërin prej kundërkandidatëve të tij.

Për kandidaten e LDK-së për kryeministre, Vjosa Osmanin, ka thënë se ajo mund të jetë grua e zgjuar, por nuk është e pavarur dhe varet prej Isa Mustafës.

Veseli ka thënë se asnjëherë nuk do të pranoj që të bëhet kryeministër nëse në zgjedhje nuk del i pari.