Fjalë Kyçe

Kaltrina mahnitë me këtë imazh

Kaltrina mahnitë me këtë imazh

Kaltrina mahnitë me këtë dukje.

Moderatorja Klatrina Mikushnica duket e mrekullueshme me dukjet e fundit.

Ajo edhe përkundër punës së saj dhe angazhimeve të saj familjare nuk lë anash publikimin e imazheve të ndryshme kur ajo shkon diku ose para paraqitjeve të saja publike, shkruan Gazeta Alo.

Kaltrina është moderatore shumë e dashur për publikun me butësinë që ka, këtë virtyt si duket edhe vajza e saj Rana e ka trashëguar e cila dje mbushi 4 vjet.

Moderatorja është në pritje të fëmijës së saj të dytë, por që kjo periudhë aspak nuk i del pengës për punë dhe angazhimet e saja përkundrazi duket shumë e freskët dhe energjike./Gazeta Alo/