Fjalë Kyçe

Kanali i rrezikshëm në Prizren

Kanali i rrezikshëm në Prizren

Një kanal në një lagje të Prizrenit po paraqet rrezik për qytetarët.

Që rreth gjashtë vite pushteti komunal në Prizren e ka lënë të zbuluar nj kanal i cili po paraqet rrezik për fëmijët. Kanali i cili ndodhet në një zonë malore të Prizrenit, po kërkohet që të mbyllet nga qytetarët e atyshëm.

Pranë kalojnë qindra fëmijë në ditë, po ashtu të rritur dhe pleq. Por, më së rreziku është për fëmijë”, thuhet në ankesën e banorëve të asaj zone, ankesë të cilën e kanë drejtuar nëpërmjet platformës ‘ndreqe.com’.