Fjalë Kyçe

Kandidati Ferat Shala mobilizon nëndegët e PDK-së në Drenas

Kandidati Ferat Shala mobilizon nëndegët e PDK-së në Drenas

Kandidati për deputet Ferat Shala ka zhvilluar një takim me udhëheqësit e sektorëve me kategoritë e dala nga lufta, të nëndegëve të PDK-së në Drenas.

‘Ajo që bie në sy dhe, natyrisht, e pashmangshme për t’u përmendur në këtë rast, është fryma e lartë mobilizuese e të gjitha niveleve organizative të këtyre kategorive, për një fitore bindëse të PDK-së në zgjedhjet e 6 tetorit’. ka thënë Shala.