Fjalë Kyçe

Kandidati për deputet Ferat Shala vazhdon fushatë dorë më dorë me qytetarët

Kandidati për deputet Ferat Shala vazhdon fushatë dorë më dorë me qytetarët

‘Me Bacën Ahmet (Morina) edhe pas më shumë se tri dekadash shoqërie e miqësie vazhdojmë të pajtohemi për shumëçka’, kështu shkruan në një postim në llogarinë e tij në Facebook kandidati për deputet nga radhët e PDK-së, Ferat Shala.

Ai po vazhdon fushatën e tij për të takuar sa më shumë qytetarë për t’i njohur ata me vizionin e partisë së tij dhe liderit Kadri Veseli.

‘Mësues dhe ekonomist i përkushtuar, aktivist i palodhur dhe luftëtar trim, ai më ka shoqëruar gjatë gjithë veprimtarisë sime politike dhe ushtarake’.

‘Shumëçka kam mësuar nga ky njeri. Gjithmonë e kam admiruar karakterin e këtij burri; përkushtimin dhe përgjegjësinë në punë, saktësinë dhe korrektësinë në detyrë, urtësinë dhe modestinë në kuvende burrash’, shkruan ndër të tjera Shala.

Sipas kandidatit Shala, kontributi i tij në themelimin dhe administrimin logjistik të njësitit “Pëllumbi”, e bënë atë një hero të heshtur.

‘Ahmet Morina gjithmonë i dha Kosovës, e kurrë nuk kërkoi të marrë asgjë prej saj’, shkruan Shala, i cili është kandidat për deputet në legjislaturën e re që pritet të dalë nga vota e 6 tetorit.

Shala shprehet për Morinën se edhe sot, edhe pse në pension, ai këmbëngul të jetë pjesë e qytetarisë aktive, aktivist i palodhur në shumë projekte për të mirën e vendit dhe brezave që do të vijnë pas nesh.

‘Të rrallë janë burrat si Ahmet Morina – idealistë që u paraprijnë kohërave të tyre’, shkruan në fund Shala.