Fjalë Kyçe

Kandidatja Ariana Musliu Shoshi gjen kohë për librin edhe gjatë fushatës

Kandidatja Ariana Musliu Shoshi gjen kohë për librin edhe gjatë fushatës

Ariana Musliu Shoshi është një prej kandidateve më të përgatitura në listën për deputetë të Partisë Demokratike të Kosovës. Ajo ka kryer shkollimin në Britani të Madhe, kurse është e mirëinformuar me problematikat me të cilat përballet shoqëria kosovare. Ajo punon në Kuvendin e Republikës së Kosovës dhe ka marrë pjesë në shumë sesione ndërkombëtare ku ka përfaqësuar shtetin e Kosovës.

‘Mbrëmjet pas kampanjës: me zemrën plot, nga bisedat që ndaj cdo ditë me ju! Ashtu do të vazhdoj edhe si deputete, të jem e juaja për kontakt në çdo kohë, e të ndajmë së bashku një bisedë që nuk përfundon!{, shkruan ajo në llogarinë e saj në Facebook.

Tash, koha për pak pushim e një libër.. Shihemi nesër në takimet e rradhës! #PDK112 #KadriVeseli1 #ArianaMusliuShoshi30