Fjalë Kyçe

Kapen gjashtë persona duke vjedhur në aeroportin e Gjakovës

Kapen gjashtë persona duke vjedhur në aeroportin e Gjakovës

Një person ka njoftuar policinë se disa persona të panjohur janë duke vjedhur disa drita të ndriçimit të Aeroportit të Gjakovës.

Njësia policore ka dalë në vendin e ngjarjes.

“Ankuesi K/Shqiptar ka njoftuar policinë se disa persona të panjohur janë duke vjedhur disa drita të ndriçimit të Aeroportit të Gjakovës. Njësia policore ka dalë në vendin e ngjarjes ku ka takuar gjashtë persona të mitur K/Shqiptarë.

Të njëjtit janë intervistuar në prani të prindit dhe avokatit dhe më pas janë liruar në procedurë të rregullt”, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë.