Fjalë Kyçe

Kapen mallra nga Serbia në stacionin e autobusëve në Prishtinë

Kapen mallra nga Serbia në stacionin e autobusëve në Prishtinë

Pas një pune operative njësitet e Doganës sot kanë realizuar një aksion në stacionin e autobusëve në Prishtinë.

“Në stacionin e autobusëve në Prishtine është ndaluar autobusi i linjës Novi Pazar – Prishtinë te një kompanie. Pas kontrollit detal te bagazhit dhe ne pjese te ndryshme te autobusit është gjetur mall për te cilin dyshohet të jetë i kontrabanduar nga Serbia.

Malli i sekuestruar është si me poshtë:

Tekstil origjina Serbi

Material higjenik origjina Serbi

Nargile origjina Turqi “, thuhet në njoftimin për media.

I gjithë malli është sekuestruar dhe ndaj të dyshuar ka filluar procedura kundërvajtësve.