Fjalë Kyçe

Kastrati gëzon edhe një familje me banesë

Kastrati gëzon edhe një familje me banesë

Halil Kastrati prapë vjen me një gëzim të ri.

I shumë përfoluri dhe humani i mirënjohur Halil Kastrati në rrjetin e tij në Facebook ka bërë të ditur se para disa orësh një familjes nga Struga i është gëzuar një banes nga vet Halil Kastrati dhe donator të tjerë shqiptarë, shkruan Gazeta Alo.

Ai ka postuar një video emocionuse ku shihet kryefamiljari Hoxhë Nazmi Latifi dhe familja e tij mjaftë të lumtur për banesën e re duke shprehur respekt të madh për bamirësin Halil Kastrati.

Dhe poshtë saj i ka uruar edhe njëher familjes Latifi banesën duke falenderuar Zotin që edhe një familje tjetër u strehua dhe pati fatin ta gëzojë atë./Gazeta Alo/

Ky është postimi i tij:

Shume prekese 😢

Hoxhe Nazmi Latifi me familjen e tij nga Struga u be me banese te re

E gezofshi banesen e re Hoxhe i nderuar

Bamires Zoti ju gezofte

https://www.facebook.com/shoqatabemirese.jetimateballkanit/videos/1247932265359181/UzpfSTEwMDAwMDQ2Mjg2MzM4MjozMDcxMjk1NzgyODk1ODIw/