Fjalë Kyçe

KEDS njofton për vendet ku do ketë ndërprerje të rrymës në tri ditët e ardhshme

KEDS njofton për vendet ku do ketë ndërprerje të rrymës në tri ditët e ardhshme

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se në tri ditët e ardhshme do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Punime në projekte investive27 nëntor 2022

Gjakovë1.Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:Dalja 10 kV Dalja Erenikut (kodi: 80080011) prej orës 09:00 deri në ora 17:00Vendet: Fehmi Agani, Lugbunari (1 konsumator), Nënë Tereza (1 konsumator), UÇK, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark.Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve në kuadër të LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.28 nëntor 2022Punime në projekte investiveGjakovë1.NS 35/10 [kV] Gjakova 1 do të ndërprehet:Dalja 10 kV Cermjani (kodi: 80080012) nga ora 09:00 deri 17:00Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë. Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve, ndrrimi i ndarësve, ndërrimi i shkarkueseve si dhe punime tjera elektrike në kuadër të LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.29 nëntor 2022Punime të domosdoshme për siguri të sistemitGjilan1.Nga TS 110/20(10) kV

Kamenica do të ndërprehet:Dalja 10 [kV] Strezovci (kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i ulët, Reçan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrëngim i përçuesve dhe riparim i shtyllave te vjetra dhe ndërrimi i ndonjë izolatori ku ka nevojë.2.TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:Dalja 10 kV Ropotova (kodi: 62000014) nga ora 09:00 deri në ora 14:00Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë1.TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:Dalja 10 kV Martiraj (kodi: 73000009) nga ora 10:00 deri në ora 15:00Vendet: Rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme.Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllave 10kV, shtrëngim i përçuesve, pastrim i trasesë.2.TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) nga ora 09:00 deri në ora 14:00Vendet: fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.Pejë