Fjalë Kyçe

KEDS paralajmëron ndërprerje të rrymës në këto komuna

KEDS paralajmëron ndërprerje të rrymës në këto komuna

KEDS ka bërë të ditur se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, do të ketë ndërprerje të energjisë nesër në disa zona.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka treguar zonat ku do ketë ndërprerje.

Njoftimi i plotë:

Pejë

Reklamë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Deçani (kodi: 53000003) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Deçani Qyteti, Deçan KEDS, Deçan Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe Carrabregu.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lebusha-Strellci (kodi: 53000004) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Isniq, Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet komplet NS ISniqi 35/10kV:

Dalja 10 kV Zukaj, Parketarja, Demhalilët, Bletarija, Manastiri i Deçanit, Kaqoraj Beton (kodi: 530570) prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Gani Imeraj, “Lika Trade” Sali Likaj, Isniq- Zukaj dhe Januzaj, Fabrika e pompave, Zona industriale Parketarja, Demehalilët I, Demehalilët II, Ntp Stina Sadik Gjikokaj, Bletaria, Pushimorja e fëmijëve dhe f.sh. Hulaj, Manastiri i Deçanit dhe Kaqoraj Beton.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitomirica (kodi: 50000010) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra (kodi: 81000002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr.Ferhat Binishi (një pjesë), rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mazllum Lakuci, rr.Mbretëresha Teuta,rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr.Rruga Tirana, rr.Skënderbeu (një pjesë), rr.Tefik Çanga dhe rr.Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura Terezive (kodi: 81000004) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raçë (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Intermed (kodi: 81000032) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrezinë (një pjesë), rr.Skenderbeu (një pjesë), rr.Zidi i Sadik Agës, Zona Industriale – dalje që përfshin konsumatorët komercial.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Termokos (kodi: 81000036) prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: Termokosi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (kodi: 80080012) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm dhe pastrimi i trasesë, degëzimi Cermjan- Meqë.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva (kodi: 60060018) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë); fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit matës rrymor në TS Vërbicë.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gërmova (kodi: 61067003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gërmove, Gërmova e Ulët, Sodovinë, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i ri, Goshicë Kulla dhe Vërban.

Arsyeja: Drejtimi i shtyllave 12m të betonit, që janë lakuar dhe ndërrimi i izolatorëve 10 kV.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetin (kodi: 15019003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë)

Arsyeja: Vendosja e shtyllave 10kV.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (kodi: 74000011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llausha, Rreci, Gecët, Vojvoda, Manastiri, Lagjja III e qytetit.

Arsyeja: Ndërrimi i kokave kabllovike të dëmtuara Hyrje- Dalje në TS Bashkimi, TS i parë në Dalje të Llaushës.

2.

NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet Stabiliment te TS Bahri Kuqi prej orës 11:00 –14:00

Trafostacionet që do të mbesin pa tension jane:

TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-1(Rashicët) (Kodi: 73000009012)

TS 10/0.4 kV Bahri Kuqi (Kodi: 73000009010)

TS 10/0.4 kV Karaqë (Kodi: 73000009019)

TS 10/0.4 kV Begaj (lagjja Kaqanolli-Terstena) (Kodi: 73000009029)

TS 10/0.4 kV TSSH-Begaj Lagja Hajra (Kodi: 73000009032)

TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009013)

TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009011)

TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-3 (Gërxhalitë) (Kodi: 73000009014)

TS 10/0.4 kV Sfaraqak i Eperm (Kodi: 73000009015)

TS 10/0.4 kV Gojbulë-1 (Serbët) (Kodi: 73000009016)

TS 10/0.4 kV TSSH-Lagja Istrefi (Kodi: 73000009031)

TS 10/0.4 kV Gojbulë-2 (Serbët) (Kodi: 73000009017)

TS 10/0.4 kV Miraqë (Kodi: 73000009018)

TS 10/0.4 kV Skromë-1 (Kodi: 73000009021)

TS 10/0.4 kV Shilovicë (Kodi: 73000009020)

TS 10/0.4 kV Skromë-2 (Kodi: 73000009022)

TS 10/0.4 kV Bozhlan (Kodi: 73000009023)

TS 10/0.4 kV Gumnisht-1 (Kodi: 73000009024)

TS 10/0.4 kV Gumnisht-2 (Kodi: 73000009025)

TS 10/0.4 kV Korollovë (Kodi: 73000009026)

TS 10/0.4 kV Vesekovc (Kodi: 73000009027)

TS 10/0.4 kV HAXHA COMPANYSH.P.K. (Kodi: 73000009030)

TS 10/0.4 kV HAXHA COMPANYSH.P.K. (Kodi: 73000009033)

Vendet: Studime e Ulët, Karaqë, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraqak, Gojbule, Miraqë, Skrom, Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnisht dhe Veskovec.

Arsyeja: Projekti rruga Bahri Kuqi – Investim në tensionin e mesëm, rrjetin e tensionit të ulët dhe në nënstacio.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Doganaj (kodi: 40042004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Doganaj, Zaskok, Pleshinë e Ulët dhe e Epërme, Dubravë dhe Fabrika e ujit Pleshinë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave 10kV.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betoni (kodi: 40041002) prej orës 09:30 deri në ora 10:00

Vendet: Rr.”Prizrenit” Saraishtë, Lloshkobare, Llojzë, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës 9/1000 nga kontraktori i KEDS-it, lidhje të reja.