Fjalë Kyçe

KEK njofton për rënien e njësisë A3, thonë se po punojnë që të mos ketë ndërprerje të rrymës

KEK njofton për rënien e njësisë A3, thonë se po punojnë që të mos ketë ndërprerje të rrymës

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK), ka njoftuar se të dielën njësia A3 është ndalur si pasojë veprimit të mbrojtjes në ndërpresin e gjeneratorit.

“Në këtë drejtim ekipet profesionale të KEK-ut dhe KOSTT-it janë duke punuar në identifikimin e burimit që ka shkaktuar veprimin e kësaj mbrojtje dhe për të mundësuar rikthimin e sigurt të njësisë në punë në kohë optimale”, thuhet në njoftimin e KEK’ut.

Kjo korporatë thotë se do të punojnë që qytetarët mos të kenë ndërprerje të energjisë elektrike.

“Lidhur me këtë, KEK ka ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme për mbulimin e mungesave të paraqitura si pasojë e daljes së njësisë A3, në mënyrë që kjo ndalje të mos reflektojë në mungesë të energjisë për qytetarët e vendit”, thuhet në njoftim.

“Lidhur me veprimet e KEK-ut për ditët vijuese do të njoftoheni me kohë. përmbyllet njoftimi.