Fjalë Kyçe

Kënga e Ava Max në mesin e më të mirave për këtë vit

Kënga e Ava Max në mesin e më të mirave për këtë vit

Padyshim 2019 ishte një vit shumë i suksesshëm për këngëtaren.

Ava Max kishte një vit shumë të susksesshmë sa i përket jetës artistike, këngëtarja së fundmi ka gjetur emrin e saj në listën e ‘New York Times’, shkruan lajmi.net.

Kënga e Ava Max ‘Sweet but psycho’ projekti i cili numëron mbi 100 milionë klikime është zgjedhur në mesin e më të mirave nga prestigjioza ‘New York Times’.

Ava ka falënderuar revistën për këtë vlerësim dhe kishte shtuar se gjërat e mira asnjëherë nuk ndodhin lehtë.