Fjalë Kyçe

Kërcimi sensual me Ritvanën, Argjendi guxon me duart

Kërcimi sensual me Ritvanën, Argjendi guxon me duart

Takimi i Ritvanës dhe Argjendit ishte i mbushur me debate dhe tension por u mbyll me një kërcim emocionues në studio.

Ishte një kërcim sensual, teksa nuk mungoi komunikimi por Ritvana u sikletos nga lëvizjet e duarve të Argjendit dhe u mundua t’ia largojë.

Ritvana dhe Argjendi kanë realizuar disa takime së bashku dhe pavarësisht mosmarrëveshjeve janë të vendosur të vazhdojnë njohjen me njëri-tjetrin./tch