Fjalë Kyçe

Kërset dajaku në emisionin e Valon Malokut, It’s My Love

Kërset dajaku në emisionin e Valon Malokut, It’s My Love

Konkurrentet e emisionit It’s My Love kanë pasur debate të ashpra, e situata ka eskaluar edhe në konflikt fizik.

Në emisionin e fundit, Ina dhe konkurrentja e fundit Albana janë përleshur mes vete në mes të një diskutimi që kishin.

Për të qetësuar situatën ka ndërhyrë moderatori Valon Maloku dhe konkurrentët e tjerë të emisionit./reporteri.net

Shiko videon këtu