Fjalë Kyçe

Kështu do të jetë dizajni i Newbornit këtë vit

Kështu do të jetë dizajni i Newbornit këtë vit

Dizajnimi i monumentit “NEWBORN” do të fillojë edhe për këtë 17 shkurt.

Krijuesi i këtij monumenti, Fisnik Ismajli, me anë të një postimi në rrjetin social Facebook, ka bërë të ditur që ka filluar ridizajnimi.

“Nëse je entuziast dhe ke stil të veçantë për të vizatuar “doodles”, ose e njeh dikë, edhe kishe pas qef të kotribosh në monumentin NEWBORN, na duhesh sot, që t’i me vizatosh në letër. Shkruaji Albiananë inbox edhe hajde bëjmë diçka të bukur sivjet”, ka shkruar Ismajli në rrjetin social Facebook.

NEWBORN është krijuar në vitin kur Kosova ka fituar Pavarsinë, çdo vitë atij i ndryshohet dizajni.