Fjalë Kyçe

Kështu dukej Majlinda para ‘operacioneve’

Ish e dashura e Majkut ndonëse njihet si një grua joshëse, ajo duket se pak na ka ‘mashtruar’.

Majlinda Zeka gëzon famë falë lidhjes së saj të më parshme me reperin Majk.

Dyshja kishin nisur lidhjen e tyre kohë më parë mirëpo kjo lidhje nuk pati jetëgjatësi dhe kështu çifti i kishin ndarë rrugët, Io.

Majlinda është cilësuar nga shumëkush si tërheqëse dhe e bukur, por si është dukur ajo para operacioneve?

Shikoni fotografinë e saj para disa viteve dhe vlerësojeni vetë.