Fjalë Kyçe

Kështu dukej Oriola Marashi, pa famë dhe para

Kështu dukej Oriola Marashi, pa famë dhe para

Përveç kësaj ajo shquhet edhe për bukuri e forma trupore, por jo gjithmonë ishte e tillë.

Para se ajo të bëhej e famshme, ishte njësoj si edhe të gjitha femrat e tjera, e thjeshtë, pa ndonjë stil të veçantë dhe jo edhe aq joshëse.

Këtë e tregojnë më së miri disa imazhe të gjetura në ‘arkivat’ e google.

Por, jo vetëm Oriola shumica e femrave që sot gëzojnë famë, para se të kishin lekë e operacione plastike, as që kanë rënë më sy.