Fjalë Kyçe

Këta janë filmat që do të publikohen gjatë vitit 2019

Këta janë filmat që do të publikohen gjatë vitit 2019

Filmat janë aktiviteti më i bukur i një dite të lirë dhe mënyra më e mirë për të ndryshuar humorin tonë.

Viti 2018 ishte një vit mjaft me risi saj përket fushës së filmit, u publikuan një numër i madh i filmave dhe shikueshmëria e tyre ishte mjaft e lartë.

Këtu bëjnë pjesë “Black Panther”, “A star is born”, “A quiet place”, “Aquaman”, “First Man” etj.

Me risi të këtilla do të jetë edhe viti qe po vjen, filmat që janë paralajmëruar të publikohen janë: “Avandgers:Endgame”, “Godzilla”, “Brightburn” , “Joker” etj.