Fjalë Kyçe

Këta janë personat që realizuan stemën e FSK-së

Këta janë personat që realizuan stemën e FSK-së

Më 14 dhjetor, Kuvendi i Kosovës, votoi projektligjet që lejojnë transformimin e Forcës dhe Sigurisë së Kosovës në Ushtri të Kosovës.

Në këto ditë kur i gjithë vendi iu gëzua mandatit ushtarak që iu dha Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjithandej u pa edhe një entuziazëm për bartjen e stemës së ushtrisë.

Këtë dukuri e konfirmojnë edhe dy krijuesit e emblemës Albian Gagica dhe Taulant Qerkini , këtë dizajnim ata e bënë në vitin 2008.

Se çfarë thonë autorët e stemës, shikojeni videon e mëposhtme.