Fjalë Kyçe

Këtë fustan të Arianës do ta lakmonte çdo femër

Këtë fustan të Arianës do ta lakmonte çdo femër

Qoftë vetëm një herë nuk u shfaq e parregulluar dhe e veshur deri në detaje.

Ariana Fejzullahu, tashmë po bën pjesë në listën më të ngushtë të blogereve të njohura, që me stilin dhe elegancën e saj po i lë në hije të gjitha, shkruan Kosovarja.

Veshje nga më të ndryshmet, aksesorë e marka nga të njohura gjinden vetëm në trupin e Arianës, duke bërë kombinimet nga ato më perfektet.

Edhe këtë herë nuk ishte më ndryshe, duke lënë pa komente shumë ndjekës së saj, me veshjen e saj, e sidomos me fundin e saj i cili të ngjante me lëkurë gjarpëri.