Fjalë Kyçe

Këto janë 48 shtetet ku kosovarët mund të udhëtojnë pa viza

Këto janë 48 shtetet ku kosovarët mund të udhëtojnë pa viza

Janë 48 shtete drejt të cilave qytetarët e Kosovës mund të udhëtojnë pa viza.

Edhe pse Kosova akoma nuk ka marrë liberalizimin e vizave, dhe sipas deklaratave nga Bashkimi Evropian ato nuk pritet të liberalizohen deri në vitin 2020, qytetarët e vendit mund të udhëtojnë në 48 vende të ndryshme botërore pa viza.

Janë Emiratet e Shteteve të Bashkuara ato të cilat mund të udhëtojnë  deri në 167 vende të ndryshme botërore pa viza.

Kurse, kosovarët janë ata të cilët mund të udhëtojnë pa viza ose t’i marrin ato sapo të mbërrijnë në 48 shtete.

Për më shumë mund të informoheni edhe përmes grafikës së më poshtme të përgatitur nga rel.