Fjalë Kyçe

Këto vende do të mbesin pa rrymë në ditët e ardhshme

Këto vende do të mbesin pa rrymë në ditët e ardhshme

KEDS paralajmëron ndërprerjet e rrymës në ditët e ardhshme.

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Fushë Kosova do të ndërpritet:

Dalja 10kV Bardhi i Madh (Kodi: 15018018) prej orës 11:00- 14:00.

Vendet: Lagja 28, pjesa e F..Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrim i trasesë dhe heqja e shtyllave të dyfishta në rrjetin me tension 10kV.

2.

Në NS 110/35/10kV Palaj do të ndërpritet:

Dalja 10kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve , shtrëngimi i përçuesve.

dhe e ngritja e konzollave.

Prizren

1.

Në NS 110/35/10kV Theranda do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Rruga e Reçanit (Kodi: 32000005) prej orës 08:00 -11:00.

Vendet: Pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani); Banesat e Benafit, Banesat e Inxhinieringut,Banesat te Viva, lagjja Hoxha I dhe II.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit 10kV në rrugën e Reçanit.

29.09.2019

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV J34 Çagllavica 3 (Kodi:19000034) Në stabiliment prej orës 09:00- 09:30.

Vendet:Poliklinika Jeta, Auto Guci, Mont Besi, Renault Tahiri, Korabi, Autosallon Ylberi, Shpk Blend Pharm, Peugeot, Aurora Shpk, Tire Center, Migros mobilje, Berisha Shpk, Aztech shpk, Bizhuteria Fetosi,Kepcolrs, Elektro Ag,Pershe Kosova, Lapnasella, Kavaja Hospital, Ford Kosova, Agrpharma shpk,Milenium hospital, Reanult Dacia, etj.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e zbarrës me izolim,për kyçje të objekteve të banimit social.

30.09.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 110/35/10kV Palaj do të ndërpritet:

Dalja 10kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 11:00 -14:00.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc..

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi izolatorëve, shtrëngimi perçusve.

2.

Në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërpritet:

Dalja 10kV Grashticë- Radashec (Kodi: 14016001) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Grashtice, Radashec .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

3.

Në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërpritet:

Dalja 10kV Sharban (Kodi: 14016003) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) prej orës 08:30 -11:30.

Vendet: Babushi i Muhaxherëve,Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

2.

Në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërpritet:

Dalja 10kV Kraishta (Kodi 41000002) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Rufci i Ri,Rufci i Vjetër,Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh,Zllakuqan,Kraishta,Bujani, Bregu i Zi, Godanci i Epërm dhe Varigoci, Kraishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

Gjilan

1.

Në NS 110/10 (20)kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë, Rahovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

2.

Në NS 110/10 (20)kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 11:30 -14:30.

Vendet: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Ilirida(ish Mitrovica II) do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Koshtova (Kodi: 71075005) prej orës 08:30 -11:30.

Vendet: Koshtovë, Vinarcë e Ulët, Vinarcë e Epërme, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

2.

Në NS 110/10 kV Ilirida(ish Mitrovica II) do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Betonierka (Kodi: 71074004) prej orës 11:30 -14:30.

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja. Sitnica, Zijaqe, Maxhera, Melenicë, Zaberxhë, Selencë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

Prizren

1.

Në NS 110/35/10 kV Prizren 1 do të ndërpritet:

Lp 35kV Pirana(Kodi: 30034) prej orës 08:30- 11:30.

Vendet:Hasi 1 fshati Piranë. Grupi i Biznesit, Randobravë, Retije e Ulët, Retije e Epërme, Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Seperacioni. “Arbëria”, Seperacioni. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.Tjegullore,

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

2.

Në NS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bajram Curri (kodi: 30033008) prej 11:30 -14:30.

Vendet: Rrugët:Kukësi,Xhevat Berisha,Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat,Bajram Curri,Wiliam Walker.Afariste:”Afioni”, Etem-Trade”,”EULEX”,”Kuk-Komerc”,”Sharri Beton”,”Sharri Pllast

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjë

Gjakovë

1.

Në NS 35/10kV Xërxa do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Xërxa (Kodi: 82081003) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Xërxë- kryesisht konsumatorët komercialë, bizneset.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

2.

Në NS 35/10kV Xërxa do të ndërpritet:

Dalja 10kV Podrumi (Kodi: 82081008) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë, Sapniq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

30.09.2019

Punime për projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 10:00-11:00.

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të vjetra të rrjetit me tension 10kv.

2.

Në NS 35/10kV Fushë -Kosovë do të ndërpritet:

NS 10/0.4kV (Kodi: 15018020027) prej orës 09:00-16:00.

Vendet:Banesat e reja të bardha.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdimi i kabllove.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërpritet:

Dalja 10kV Runiku ( kodi 74000005) në Stabilimentin në Runik:

NS 10 kV/04 Runik-Kisha (Kodi: 74000005036) prej orës 09:00 -17:00.

Vendet: TS. Runik-Kisha.

NS 10 kV/04 Radishevë-1 (Kodi: 74000005037) prej orës 09:00- 17:00.

Vendet: TS. Radishevë-1.

NS 10 kV/04 Radishevë-2 (Kodi: 74000005051) prej orës 09:00-17:00.

Vendet: TS. Radishevë-2.

NS 10 kV/04 Bajë (Kodi: 74000005039) prej orës 09:00- 17:00.

Vendet: TS. Bajë.

NS 10 kV/04 Syrigan (Kodi: 74000005040) prej orës 09:00-17:00.

Vendet: fshatrat Bajë, Syriganë, Radishevë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve të vjetër me ato të reja.