Fjalë Kyçe

Këto vende nesër do të mbesin pa rrymë

Këto vende nesër do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës në dy ditët e ardhshme.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar qytetarët se për shkak të punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës në dy ditët e ardhshme.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

24.09.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërpritet

Dalja 10kV J 10 Përparimi (Kodi: 10000005) prej orës 16:40 deri në ora 17:30

Vendet: KFOR-I Hungarez, Spitali Medikus,Tregu me shumicë, Betonjerka,

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit

2.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërpritet:

TS 10/04 kV J 10 Blinda te Medikusi (Kodi: 10000005069) prej orës 17:30 deri në ora 20:30

Vendet: Lagjja te Medikusi

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit

25.09.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtina

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërpritet:

Dalja 10kV Lumi i madh (Kodi: 15019008) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë),

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërpritet:

Dalja 10kV Varoshi (Kodi: 40042005) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizneset private.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërpritet:

Dalja 10kV Gaçka (Kodi: 40042002) prej orës 11:30- 14:30.

Vendet: Rr. Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizneset private.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

Gjakova

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 08:30 – 11:30.

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë), Turjakë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10kV Bellanica (Kodi: 80082005) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr. 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë.

Mitrovica

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj .

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

Peja

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Radavci (Kodi: 50000004) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna, Jabllanica e Madhe.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

2.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërpritet:

Dalja 10kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 11:30- 14:30.

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotovë, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2, Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, revizioni i linjës.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërpritet:

Dalja 10kV Dubrava (Kodi: 54000006) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i Thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll, Cerkolez .

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave.

26 Shtator 2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 10:00-17:00.

Vendet: Sekiraqa, Poteret, Qershiat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashticë e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit dhe vendosja e pikës matëse.

2.

Në TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:

TS10/0.4kVModelSlovenija (Kodet:15018020241;20249;20209;20227;20210;20027;20026;20205;20222) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Model Slovenija,një pjesë e rrugëve Xhemalj Mustafa; Kuvendi i Lezhes; 28 Nëntori; Shefki Kuleta

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e kthinës dhe aktivizimi i TS mobile në Projektin Fushëkosova Lot 32.

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërpritet:

Dalja10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 09:00- 10:00 si dhe prej orës 16:00 – 17:00

Vendet: Klinë e Epëerme, .L.Mecini dhe Berani, Qubrel, Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Surigan. Radishev, Qitaket, Leqin,Terrnovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i konzollave dhe Izolatorëve në shtyllat ekzistuese.

2.

Në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Pemishtja (Kodi: 74000005060) prej orës 09:00-17:00.

Vendet: Lagjëja Loshi

TS 10/04 kV Qubrel 3 (Kodi: 74000005020) prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: Suhagërlla.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetit.