Fjalë Kyçe

Kevin Hart përzgjidhet për të prezantuar ceremoninë e Oscars

Kevin Hart përzgjidhet për të prezantuar ceremoninë e Oscars

Komediani do të prezantojë ceremoninë e 91-të të Oscars.

Kevin Hart zyrtarisht është përzgjedhur të udhëheqë ceremoninë e 91 të ndarjes së çmimeve nga Akademia Amerikane e Filmave.

“Do të përkujdesem që këtë vit ta bëj Oscars një ceremoni të veçantë”, ka shkruar komediani në Instagram.

Kjo është hera e parë që Hart do ta udhëheqë eventin, i cili do të mbahet më 25 shkurt 2019 dhe do të vlerësojë më të mirët në film