Fjalë Kyçe

KFOR paralajmëron lëvizje të ushtarëve në pjesë të ndryshme të Kosovës

KFOR paralajmëron lëvizje të ushtarëve në pjesë të ndryshme të Kosovës

Ushtarë të KFOR-it mund të shihen këto ditë duke lëvizur në pjesë të ndryshme të Kosovës.

Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi të lëshuar për media, ndërkaq që theksohen edhe arsyet e një lëvizjeje të tillë.

Aty thuhet se kjo po bëhet si stërvitje normale e zbarkimit dhe e procedurave që garantojnë siguri për qytetarët.

KFOR njofton, situata në vend mbetet nën kontroll, e që sipas tyre pa asnjë shenjë kërcënimi të mundshëm.