Fjalë Kyçe

Kjo është deputetja që po i ndihmon banorëve të ndërtojnë rrugë

Kjo është deputetja që po i ndihmon banorëve të ndërtojnë rrugë

Deputetja boshnjake, Duda Balje është “ngarkuar” sot me një punë ta pazakontë. Ajo i ka dal në ndihmë komuniteti të saj në ndërtimin e një projekti infrastrukturor.

Madje, deputetja bukuroshe s’ka përtuar që edhe fizikisht t’u ndihmojë banorëve të fshatrave Lubisha, Mushnikovo dhe Gornjeve Selo, duke ngjitur kubëzat e betonit.

“Ishim për të nderuar projekte infrastrukturore të Koalicionit Vakat për vitin 2018/2019. Pash fytyra të kënaqur, miq dhe mikesha”, ka thënë Balje.