Fjalë Kyçe

Kjo është logoja e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovë

Kjo është logoja e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovë

Kosova më 17 shkurt të këtij viti feston 11 vjetorin e shpalljes së pavarësisë së saj, ndërsa ditë më parë është lansuar edhe logoja zyrtare për këtë përvjetor.

Për nderë të 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, është bërë publike edhe logoja e cila do të përcjelli këtë festë shtetërore.

“Kosova, nder dhe detyrë”, janë fjalët të cilat i mban kjo logo.