Fjalë Kyçe

Kjo është thirrja e ambasadës së ShBA-së për protestën e sotme në Shqipëri

Kjo është thirrja e ambasadës së ShBA-së për protestën e sotme në Shqipëri

Shtetet e Bashkuara të Amerikës u bëjnë apel pjesëmarrësve në protestë që të shmangin dhunën.

Shtetet e Bashkuara të Amerikës përmes një postimi në rrjetin social Facebook, u bëjnë apel pjesëmarrësve në protestë që të shmangin dhunën, transmeton “Tch”.

“Shtetet e Bashkuara nxisin të gjithë pjesëmarrësit në protestën e sotme që të ushtrojnë paqësisht të drejtën e tyre për t’u mbledhur dhe të refuzojnë dhunën, si dhe iu bëjnë thirrje qeverisë dhe forcave të sigurisë që të tregohen të përmbajtur”, thuhet në reagimin e ambasadës së SHBA.