Fjalë Kyçe

Kjo nënë e tre fëmijëve ka nevojë për ndihmën tuaj, vuan nga kjo sëmundje

Kjo nënë e tre fëmijëve ka nevojë për ndihmën tuaj, vuan nga kjo sëmundje

Adelina Haxhiaj –Meshi, nënë e tre fëmijëve, e cila vuan nga sëmundja e kancerit ka nevojë për ndihmë financiare.

Familja Meshi ka bërë thirrje te të gjithë ata persona që mund t’a ndihmojnë të kontribuojnë me aq sa munden, pasi që shërimi i saj zgjat me vite dhe kushton shumë.

Më poshtë mund t’i gjeni të dhënat për ta ndihmuar Adelina Haxhiaj- Meshin: