Fjalë Kyçe

Kjo vajzë ka nevojë për ndihmën tuaj, vuan nga leukemia akute

Kjo vajzë ka nevojë për ndihmën tuaj, vuan nga leukemia akute

Gjashtëvjeçarja Leonida Salihi ka nevojë për ndihmën e njerëzve vullnetmirë.

Ajo vuan nga Leukemia Akute dhe aktualisht është duke u trajtuar jashtë vendit me ndihmesë financiare nga Ministria e Shëndetësisë.

Megjithatë, qëndrimi në Turqi është i papërballueshëm për familjen Salihi, e cila kërkon ndihmën tuaj. Babai i Leonidës, Bislim Salihi, ka bërë të ditur se vajza ka nevojë të qëndrojë edhe gjashtë muaj në Turqi, për t’i marrë të gjitha trajtimet e nevojshme.

Xhirollogaria ku ju mund të dhuroni mjetet financiare:

TEB

Naile Salihi

20-11-0001636259-45

Numri kontaktues: 045369773