Fjalë Kyçe

Komandant Hoxha niset për në Hagë

Komandant Hoxha niset për në Hagë

Komandanti i Brigadës 124 të Rahovecit, Ismet Tara, i njohur si “komandant Hoxha”, është ftuar nga Gjykata Speciale.Komandant Hoxhës ftesa i ka ardhur më 20 dhjetor.

Intervistimi i tij do të zhvillohet në Hagë.

Ndërsa sot ai është përcjellur nga qytetarët e Rahovicit, të cilët kanë dal për ta përshëndetur dhe për ti dhënë përkrahje atij.

Shumë qytetarë u përshëndeten me të, duke i uruar drejtësi.