Fjalë Kyçe

Komisioni për Punë të Jashtme mblidhet urgjentisht, çfarë po diskutohet

Komisioni për Punë të Jashtme mblidhet urgjentisht, çfarë po diskutohet

Komisioni për Punë të Jashtme po mbanë një mbledhje urgjente ku po trajtohet Projektligji për Dialogun.

Ky veprim është bërë me inicimin e nënkryetares së komisionit, Time Kadrijaj e cila ka mbledhur gjashtë nënshkrime të deputetëve.

Për këtë arsye ka reaguar kryetarja e Komisionit, Vjosa Osmani, e cila ka thënë se pozita ka dashur ta mbajë këtë mbledhje pa opozitën.

Sipas saj, ky projektligj nuk ka pozicion të qartë ndaj dialogut për këto 6-7 vite.

Ndërsa, ndaj saj ka reaguar deputeti i PDK-së Elmi Reçica, i cili ka ka thënë se ai ka kërkuar edhe në mbledhjen e kaluar që ligji për dialogun të trajtohet gjatë pauzave të seancës plenare.

Ndërsa deputeti i PDK-së Elmi Reçica ka thënë se duke e zvarritur punën e ligjit po rrezikohet që vendimet të merren jashtë kuvendit dhe deputetëve.